Οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ έδιναν το σύνθημα για το πρωτάθλημα: «Όλοι είναι κόντρα, αλλά εμείς θα το πάρουμε» (vid)

Οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ έδιναν το σύνθημα για το πρωτάθλημα: «Όλοι είναι κόντρα, αλλά εμείς θα το πάρουμε» (vid)

Newsroom
ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα με τις ατάκες των αρχηγών της ομάδας, ειδικά πριν τα μεγάλα παιχνίδια να γράφουν και αυτές την δικιά τους.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε μια φοβερή χρονιά ο ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν δικό τους το πρωτάθλημα επικρατώντας μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» του Άρη με 2-1. Ένα πρωτάθλημα που όλοι το πανηγύρισαν όπως του άξιζε τόσο στην κατάμεστη Τούμπα στην απονομή, όσο και στον Λευκό Πύργο.

Ο ΠΑΟΚ σήμερα με βίντεο που ανέβασε στάθηκε στις ατάκες των αρχηγών. Οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Στέφαν Σβαμπ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς μιλούσαν πριν τα μεγάλα παιχνίδια με τις ατάκες τους να κλέβουν την παράσταση. Φυσικά ξεχωριστή είναι και η αναφορά στον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο αρχιτέκτονα του φετινού θριάμβου να λέει σε ένα στιγμιότυπο στο βίντεο: «Τα δίνουμε όλα, τίποτα δεν μας σταματά! Μπείτε με αυτήν την γ... θέληση να πάρετε αποτέλεσμα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα