ΑΕΚ: Στη λίστα της Μαρσέιγ ο Αλμέιδα σύμφωνα και με την Equipe

Newsroom
almeyda_eurokinisi.jpg

bet365

Νέο γαλλικό δημοσίευμα που αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον Ματίας Αλμέιδα, με την «L' Equipe» να γράφει για το «τσεκάρισμα» των Μασσαλών.

Ψηλά στη λίστα της Μαρσέιγ βρίσκεται ο Ματίας Αλμέιδα. Πριν από μερικά 24ωρα οι Γάλλοι και συγκεκριμένα η «RCM», αποκάλυψε ότι οι Μασσαλοί εξετάζουν από κοντά την περίπτωση του Αργεντινού τεχνικού της ΑΕΚ.

Κάτι τέτοιο έρχεται να επιβεβαιώσει και η «L' Equipe». Το γνωστό γαλλικό Μέσο αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον Αλμέιδα και στο γεγονός ότι ο Πελάδο βρίσκεται στη λίστα της ομάδας από τη Μασσαλία.

Η Equipe τονίζει ότι πρώτος στόχος της Μαρσέιγ εξακολουθεί να έχει στην κορυφή της λίστας τον Σέρτζιο Κονσείσάο, ωστόσο ο Πορτογάλος δεν μοιάζει πρόθυμος να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στη Μασσαλία καθώς φέρεται να επιθυμεί ένα μεγαλύτερο βήμα την προκειμένη στιγμή. Ο Αλμέιδα βρίσκεται στα «ραντάρ» της Μαρσέιγ και στη λίστα των προπονητών που εξετάζουν οι Γάλλοι αυτή την περίοδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα