Παναθηναϊκός: Στην προεπιλογή της Σλοβενίας για το Euro οι Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν

Στην αποστολή της Σλοβενίας για το Euro οι Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν
Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν βρέθηκαν στην προεπιλογή της εθνικής Σλοβενίας για το Euro του καλοκαιριού, όπως έκανε γνωστό ο προπονητής της, Ματίας Κεκ.

Ο προπονητής της εθνικής Σλοβενίας, Ματίας Κεκ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν στην προεπιλογή της ομάδας ενόψει του Euro του καλοκαιριού, με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς να βρίσκονται και οι τρεις μέσα στην λίστα.

Συνολικά η προεπιλογή συμπεριλαμβάνει 30 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων τελικά στην αποστολή θα βρεθούν οι 26, με τέσσερις να είναι εκείνοι που θα κοπούν. Οι Σλοβένοι θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στις 29 Μαΐου, δηλαδή μόλις τέσσερις μέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος των «πρασίνων» με τον Άρη (25/05-20:30).

Εκείνη αρχικά θα λάβει χώρα στην Σλοβενία και θα συνεχιστεί στην Γερμανία, όπου θα λάβουν χώρα και κάποια φιλικά με την Αρμενία (04/06) και την Βουλγαρία (08/06).

Η προεπιλογή της εθνικής Σλοβενίας:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα