Ο ΠΑΟΚ «ψάχνεται» στην ελληνική αγορά, στο κάδρο ο Θυμιάνης κι άλλοι Έλληνες

Ο Θυμιάνης πανηγυρίζει

bet365

Ο ΠΑΟΚ κοιτάει έντονα την ελληνική αγορά για να αυξήσει τις επιλογές του με Έλληνες ποδοσφαιριστές που μπορούν να σταθούν στο υψηλό επίπεδο. Τι ισχύει με την περίπτωση του Κωνσταντίνου Θυμιάνη.

Η δεδομένη στόχευση του ΠΑΟΚ στην ελληνική αγορά για την ενίσχυση της ομάδας με Έλληνες ποδοσφαιριστές που αρέσουν και έχουν εμπειρίες και παραστάσεις από την Super League, φέρνει αρκετές υποψηφιότητες ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα πάνε στοχευμένα στην απόκτηση Ελλήνων ποδοσφαιριστών που έχουν ξεχωρίσει και σ’ αυτή την κατηγορία φαίνεται πώς είναι ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης, ο 23χρονος στόπερ που με 22 συμμετοχές και 4 γκολ, ξεχώρισε φέτος στον Πανσερραϊκό, από τον οποίο μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες.

Το όνομα του Κωνσταντίνου Θυμιάνη, ο οποίος είχε αρχίσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Ξάνθης και παίζει ακόμη αμυντικός χαφ και δεξί μπακ, δεν είναι το μοναδικό από την ελληνική αγορά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που αρέσουν και τα ονόματά τους απασχολούν τους «ασπρόμαυρους»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα