ΠΑΟΚ: Το μέλλον του Βιεϊρίνια, η απόφαση και ο στόχος

ΠΑΟΚ: Το μέλλον του Βιεϊρίνια, η απόφαση και ο στόχος

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια με την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας 2024

bet365

Το συμβόλαιο του Αντρέ Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται σε μερικές εβδομάδες. Ποιες είναι οι σκέψεις του για το μέλλον και τι περιμένει ο εμβληματικός αρχηγός των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν έχει πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του. Για το αν θα συνεχίσει ακόμα ένα χρόνο ή θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξε μιλώντας στο «Metropolis 95,5», τονίζοντας ότι θα χρειαστεί κάποιες ημέρες για να αποφασίσει, παράλληλα, περιμένοντας και τον ΠΑΟΚ.

«Είπαμε πριν ξεκινήσει η σειρά των τελευταίων αγώνων στα play off να δούμε πως θα πάει, το μυαλό όλων ήταν στο πρωτάθλημα, οπότε τώρα θα πρέπει να περιμένουμε με ηρεμία να πάρουμε τις αποφάσεις. Δεν έχω ξαναμιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, περιμένω, μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία στις 20 Ιουνίου έχουμε 20-25 ημέρες για να καταλήξουμε», είπε μεταξύ άλλων ο εμβληματικός αρχηγός των Πρωταθλητών Ελλάδας και χαρακτήρισε το φετινό Πρωτάθλημα «πιο γλυκό από το αήττητο του 2019»!

Απ’ όσα υποστήριξε ο Αντρέ Βιεϊρίνια στη ραδιοφωνική συνέντευξη του γίνεται αντιληπτό ότι το θέμα της παρουσίας του ή όχι στο ρόστερ της επόμενης περιόδου παραμένει ανοικτό και πολλά θα ξεκαθαρίσουν και από τα «θέλω» των δύο πλευρών.

Ο στόχος – το deadline- μοιάζει να είναι η έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των Πρωταθλητών Ελλάδας στις 20 Ιουνίου.

Πιο αναλυτικά είπε:

Για το μέλλον του: «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα, θέλω να ξεκουραστώ, έχω 20 ημέρες να σκεφτώ και εγώ και όλοι, δεν αποφασίζω μόνο εγώ. Όταν μιλήσαμε είπαμε ότι το πιο σημαντικό ήταν ο τελευταίος μήνας ήταν ο πιο κρίσιμος και μετά θα κάναμε οποιαδήποτε συζήτηση, ακόμα είναι στον αέρα το μέλλον μου».

Αναφορικά με την καθολική αποδοχή όλων των φιλάθλων: «Θεωρώ ότι για να με αγαπήσουν ή να με σέβονται δεν χρειάζεται να κάνω οπαδιλίκια, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Σέβομαι όλους τους οπαδούς , αλλά είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ».

Για την εγχείρηση που έκανε στον χιαστό το 2019: «Ήθελα τόσο πολύ να παίξω ξανά, που έπαιζα στον 5ο μήνα, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό για χιαστό».

Όσο για το αν μπορεί ο Δικέφαλος να μπει στους ομίλους του Champions League: «Ο ΠΑΟΚ έχει τα εχέγγυα για να περάσει στους ομίλους του ομίλου, είναι ευκαιρία φέτος».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα