ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Η Μπενφίκα ρίχνει τις απαιτήσεις και ο Μεϊτέ πλησιάζει στην Τούμπα

ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Η Μπενφίκα ρίχνει τις απαιτήσεις και ο Μεϊτέ πλησιάζει στην Τούμπα

Ο Σουαλιό Μεϊτέ πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ

bet365

Νέα στοιχεία ήρθαν στην επικαιρότητα αναφορικά με την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει με αγορά τον Σουαλιό Μεϊτέ από την Μπενφίκα.

Η πρόθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου και του ΠΑΟΚ είναι να προχωρήσουν οι επαφές με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Σουαλιό Μεϊτέ, ο δανεισμός του οποίου ολοκληρώνεται και οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει ένα πρώτο κύκλο διαπραγματεύσεων.

Η «Record» σε σημερινό δημοσίευμα της υποστηρίζει ότι η ομάδα της Λισαβόνας εμφανίζεται να είναι πιο διαλλακτική και συζητάει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Γάλλου χαφ με ένα ποσό μικρότερο της ρήτρας των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, που υπάρχει στο συμβόλαιο δανεισμού του από το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Πορτογάλων, που δεν απέχει και με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στην Ελλάδα, η Μπενφίκα προτίθεται να ρίξει τις απαιτήσεις της στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σουαλιό Μεϊτέ ήταν η «κολώνα» των Πρωταθλητών Ελλάδας με μία «γεμάτη» σεζόν όπου είχε συμμετοχή στα 42 παιχνίδια του «Δικεφάλου» σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας ένα γκολ και δύο ασίστ.

Το ποσό των 2.500.000 ευρώ πλησιάζει στο νούμερο που θέλουν να δαπανήσουν οι «ασπρόμαυροι» για την αγορά του 30χρονου Γάλλου μέσου, αν και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν ανάμεσα στις δύο ομάδες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα