Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Γεντβάι

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Γεντβάι

Newsroom
ΓΕΝΤΒΑΙ

bet365

Την φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχισει να φοράει ως το 2027, ο Τιν Γεντβάι.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι για ακόμα τρία χρόνια ο Τιν Γεντβάι, με τους «πράσινους» να ακακοινώνουν το πρωί της Τρίτης την απόκτησή του και την υπογραφή νέου συμβολαίου με την ομάδα.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Τιν Γεντβάι από την Λοκομοτίβ Μόσχας! Ο Κροάτης αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 και έτσι θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Τιν εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό τον Ιούλιο του 2023 με την μορφή δανεισμού. Στην πρώτη του σεζόν με τους Πράσινους είχε σημαντική συνεισφορά, παίρνοντας φανέλα βασικού με συνολικά 40 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «πράσινοι».

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Κροάτης στόπερ δεσμεύτηκε οτι θα κάνει οτι μπορεί, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια. Περνάω πολύ καλά στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό. Υπόσχομαι σε όλους ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν βλέπω την ώρα για να δημιουργήσουμε νέες ωραίες αναμνήσεις όλοι μαζί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα