Άρης: Προφορική συμφωνία με Κουέστα για νέο τριετές συμβόλαιο

Άρης: Προφορική συμφωνία με Κουέστα για νέο τριετές συμβόλαιο

Ο Κουέστα

bet365

Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του για ακόμη τρία χρόνια ο Χουλιάν Κουέστα, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για νέο τριετές συμβόλαιο. Την Τετάρτη αναμένεται να συναντηθούν στα γραφεία της ΠΑΕ οι δύο πλευρές για να σφραγίσουν το deal.

Δεν το κουνάει από το «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Χουλιάν Κουέστα! Ο Ισπανός τερματοφύλακας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Άρη για τρία χρόνια ακόμα! Οι «κίτρινοι» κατάφεραν να φτάσουν σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του έμπειρου Ισπανού τερματοφύλακα και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να επισημοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας.

Ο Κουέστα αναμένεται να βρεθεί την Τετάρτη στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να «σφραγιστεί» επισήμως το σπουδαίο deal αυτό των δύο πλευρών. Ο 33χρονος έχει καταφέρει να γράψει τη δική του μεγάλη ιστορία με τη φανέλα του Άρη, όντας ο ξένος ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Από το καλοκαίρι του 2018, όταν και αποκτήθηκε από τον Άρη, ο Κουέστα έχει αγωνιστεί 191 φορές με τα «κίτρινα», έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 80 διαφορετικές περιπτώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα