Παναθηναϊκός: Οι Ιταλοί γράφουν για προσφορά 2.000.000 για Ντραγκόφσκι

Παναθηναϊκός: Οι Ιταλοί γράφουν για προσφορά 2.000.000 για Ντραγκόφσκι

Newsroom
Ο Ντραγκόφσκι

bet365

Δημοσιεύματα από Ιταλία αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός δίνει 2.000.000 στην Σπέτσια προκειμένου να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι, τονίζοντας πως είναι κοντά στο να υπάρξει συμφωνία.

Από τις πρώτες εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι έδειξε τα διαπιστευτήριά του. Οι εμφανίσεις του έκαναν τους «πράσινους» να θέλουν να τον κρατήσουν. Για να μπορούσαν να το κάνουν θα έπρεπε να δώσουν στην Σπέτσια, 3 εκατομμύρια, καθώς αυτή ήταν η ρήτρα αγοράς που μπήκε στον δανεισμό του Πολωνού τερματοφύλακα.

Ωστόσο σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, το «τριφύλλι» έχει κάνει προσφορά στην Σπέτσια 2 εκατομμυρίων, συν ένα ποσοστό μεταπώλησης. Μάλιστα τονίζουν πως η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι μακριά. Από την πλευρά του ο Ντραγκόφσκι έχει στραμμένο το βλέμμα του στις επιλογές του Ομοσπονδιακού προπονητή της Πολωνίας για το Euro 2024, περιμένοντας να βρεθεί στην τριάδα, με τον Μπούλκα της Νις να είναι ο βασικός του αντίπαλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα