Athens Kallithea: Κοντά στον Γκέλιο

Athens Kallithea: Κοντά στον Γκέλιο

Γκέλιος

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες η Athens Kallithea βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 32χρονου τερματοφύλακα, Γιάννη Γκέλιου, ο οποίος στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στον Ιωνικό.

Μετά την φιέστα για την επιστροφή της στη Stoiximan Superleague έπειτα από 18 χρόνια η Athens Kallithea «τρέχει» τον σχεδιασμό της για την επόμενη σεζόν. Αν και για την ακρίβεια οι προεργασίες έχουν αρχίσει εδώ και πολλές μέρες, όμως τώρα προχωρούν οι διαδικασίες. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων αναμένεται να είναι αρκετά δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι και σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά στην πρώτη της κίνηση.

Ο λόγος για τον 32χρονο Έλληνα τερματοφύλακα Γιάννη Γκέλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο πλευρές είναι κοντά, όμως η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα τυπικά.

O ύψους 1.90 μ. κίπερ γεννήθηκε στο Άουγκσμπουργκ και έκανε τα πρώτα του βήματα από τις ακαδημίες του ομώνυμου συλλόγου της πόλης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας με τη Χάνσα Ρόστοκ και τη Χόλστεϊν Κίελ. Πήγε για πρώτη φορά εκτός Γερμανία το καλοκαίρι του 2022, όταν μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπαντίρμασπορ.

Τον περσινό Φλεβάρη ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ιωνικού. Με τους Νικαιώτες μέτρησε 12 εμφανίσεις και κράτησε τέσσερις φορές ανέπαφη την εστία του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα