Άρης: Ο Μπράμπετς δεν κλήθηκε στην Τσεχία για το EURO 2024

brabec
Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Άρη, Γιάκουμπ Μπράμπετς, έμεινε εκτός κλήσεων της Τσεχίας για την τελική φάση του EURO 2024.

Χωρίς τον Γιακούμπ Μπράμπετς θα ταξιδέψει η αποστολή της Τσεχίας στη Γερμανία για την τελική φάση του EURO 2024. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Άρη ήταν σταθερά στις κλήσεις τα τελευταία χρόνια, όμως ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας του, Ιβάν Χάσεκ, δεν τον επέλεξε στην τελική 26αδα. Πάντως ο 31χρονος στόπερ είναι στη reserve list, σε περίπτωση που κάποιος παίκτης τεθεί νοκ άουτ.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο ο Μπράμπετς είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, όμως δεν είναι γνωστό αν αυτό επηρέασε την απόφαση του εκλέκτορα των Τσέχων. Πάντως οι Κούχτα και Τσούφαλ που τιμωρήθηκαν για το ίδιο παράπτωμα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή για το τουρνουά της Γερμανίας.

O Mπράμπετς είναι διεθνής από το 2016 και με το εθνόσημο του μετράει 41 εμφανίσεις και δυο γκολ. Ο 31χρονος στόπερ ήταν κανονικά στην αποστολή του EURO 2020 και έκανε μια συμμετοχή στον αποκλεισμό από τη Δανία στα προημιτελικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα