ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου: «Παραμύθια της χαλιμάς» τα περί Μπεσίκτας...

ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου: «Παραμύθια της χαλιμάς» τα περί Μπεσίκτας...

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο πάρτι των Πρωταθλητών Ελλάδας

bet365

Ξεκάθαρη διάψευση από τον ΠΑΟΚ στα σενάρια από Τουρκία αναφορικά με την υποτιθέμενη πρόταση της Μπεσίκτας για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ με τον πλέον εμφατικό και κατηγορηματικό τρόπο διάψευσε τα δημοσιεύματα από την Τουρκία που έκαναν λόγο περί συζήτησης με την Μπεσίκτας για αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να κόψουν με το… καλημέρα κάθε κουβέντα γύρω από το μέλλον του Ρουμάνου αρχιτέκτονα κάτι που έχουν κάνει και προς όλους όσοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να μάθουν τις προθέσεις τους.

Η ποδοσφαιρική αγορά γνωρίζει πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, κάτι που και η πλευρά του Ρουμάνου προπονητή έχει καταστήσει σαφές προς πάσα κατεύθυνση.

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα κουβέντας για αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ούτε από εμάς, ούτε από εκείνον», σχολιάζουν χαρακτηριστικά από τη Μικράς Ασίας.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα