ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Τι πραγματικά ισχύει με Κωνσταντέλια και Ζάλτσμπουργκ

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας

bet365

Η Ζάλτσμπουργκ επέστρεψε με νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ και πιέζει για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια, που ετοιμάζει βαλίτσες για την Αυστρία. Καμία απόφαση από τον ΠΑΟΚ για το πιο πολύτιμο «διαμάντι» τους.

Η Ζάλτσμπουργκ έχει εδώ και πολύ καιρό το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια στην transfer list. Σε περίοπτη θέση. Οι Αυστριακοί έχουν εκφράσει προ πολλού το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του 21χρονου Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού, με όλες τις προηγούμενες προτάσεις τους να έχουν «πέσει» σε τοίχο.

Αυτή τη φορά, όμως, η νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ (συν 3 εκατομμύρια υπό μορφής μπόνους) βάζει τον ΠΑΟΚ σε έντονες σκέψεις για το μέλλον του πιο ακριβού «διαμαντιού» του «ασπρόμαυρου» ρόστερ.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε επαφές, οι Αυστριακοί αντιλήφθηκαν ότι θα έπρεπε να ανεβάσουν το ποσό της (νέας) πρότασης και αυτό έκαναν με την κατάθεση της πρότασης των 14+3 εκατομμυρίων ευρώ.

Παρότι βγαίνει προς τα έξω ότι «απομένουν λεπτομέρειες για το deal» κάτι τέτοιο δεν ισχύει, προς το παρόν, η τελική απόφαση ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη και τη διοίκηση των Πρωταθλητών Ελλάδας, που ακόμα δεν έχει πάρει καμία οριστική απόφαση και δεν έχει πει κανένα «ναι» στη Ζάλτσμπουργκ για τον «Ντέλια», στον οποίο έχει γίνει προσέγγιση και προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές της τάξεως του 1,2 εκατομμυρίου ευρώ συν μπόνους.

Τα μπόνους των 3 εκατομμυρίων προς τον ΠΑΟΚ χαρακτηρίζονται εφικτά, ενώ ο «Δικέφαλος» θα κρατήσει κοντά στο 20% ποσοστό μεταπώλησης.

«Η τελευταία πρόταση που έχει έρθει δυο βδομάδες πριν είναι μακριά από τα θέλω μας», σχολίαζαν χαρακτηριστικά από τη Μικράς Ασίας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα