Μπερνάρ: «Κερδίσαμε ένα Κύπελλο, μπορούσαμε περισσότερα, σας ευχαριστώ όλους»

Μπερνάρ: «Κερδίσαμε ένα Κύπελλο, μπορούσαμε περισσότερα, σας ευχαριστώ όλους»

Newsroom
Ο Μπερνάρ

bet365

Ο Μπερνάρ με μήνυμά του στο Instagram αποχαιρέτησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ευχαριστώντας τον για την συμπαράστασή του, ενώ τόνισε πως αυτά τα 2 χρόνια στους «πράσινους» η ομάδα πήρε 1 Κύπελλα, αλλά θα μπορούσε να πάρει περισσότερα.

Μετά από 2 χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό ο Μπερνάρ αποτελεί παρελθόν από τους «πράσινους» καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βραζιλία. Ο μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» με μήνυμά του στο instagram ευχαρίστησε τους πάντες αναφέροντας τα εξής: «Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω τους πάντες, θα ήταν πολύ λάθος να αναφέρω ονόματα, γιατί ήταν τόσοι πολλοί αυτοί που με βοήθησαν απ’ την πρώτη μέρα που έφτασα στην Ελλάδα. Δύο έντονα χρόνια, μου έδειξαν μια χώρα εντελώς ερωτευμένη με το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ για την στοργή και την αγάπη τους “πράσινους” οπαδούς, τους συμπαίκτες μου και όλους τους εργαζόμενους στο σύλλογο. Τώρα θα είμαι από μακριά στηρίζοντας και στέλνοντας θετική ενέργεια. Αυτό το κλαμπ χρειάζεται και αξίζει να επιστρέψει στις δόξες του παρελθόντος. Ευχαριστώ για την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα και να μπω στην ιστορία της ομάδας, κερδίσαμε ένα κύπελλο, μπορούσαμε να κερδίσουμε περισσότερα. Μια αγκαλιά σε καθέναν από εσάς, με στοργή, Μπερνάρ».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα