Παναθηναϊκός: Παλεύει για υπέρβαση στο θέμα του προπονητή

Παναθηναϊκός: Παλεύει για υπέρβαση στο θέμα του προπονητή

Ο Παναθηναϊκός παλεύει για την υπέρβαση στο θέμα του προπονητή

bet365

Το Τριφύλλι συζητά με τουλάχιστον δύο αρκετά δύσκολες περιπτώσεις, προσπαθώντας να δελεάσει σημαντικούς τεχνικούς προσφέροντας υπερβατικά συμβόλαια εκτός ελληνικής πραγματικότητας.

Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει πίσω του την φάση της αναζήτησης προπονητή και την αξιολόγηση των υποψηφίων τεχνικών, έχει καταλήξει στους κορυφαίους του στόχους και προσπαθεί στοχεύοντας ''ψηλά'' να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατό την διαδικασία.

Μία διαδικασία, όπου στην κορυφή της λίστας έχει τουλάχιστον δύο περιπτώσεις που είναι αρκετά δύσκολες, περιπτώσεις υπερβατικές, με την διοίκηση του Τριφυλλιού να προσφέρει συμβόλαια εκτός ελληνικής πραγματικότητας για να μπορέσει να τους πείσει.

Ο σύλλογος θέλει να δώσει τα προπονητικά ηνία σε κάποιον που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε κάποιον που θα αυξήσει τις πιθανότητες της επιτυχίας του συλλόγου και σε κάποιον που θα προκαλέσει και ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας, αν και το ποδόσφαιρο είναι πάντα πιο σημαντικό από την επικοινωνία.

Φυσικά μιλάμε για πολύ δύσκολες περιπτώσεις, για τις οποίες ''παλεύει'' ο Παναθηναϊκός και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει αυτή η προσπάθεια, το Τριφύλλι έχει αξιολογήσει θετικά κι άλλες περιπτώσεις, με καλούς προπονητές που έχουν τα περισσότερα από τα κριτήρια που έχουν θέσει στο κλαμπ για την θέση που άφησε ορφανή ο Φατίχ Τερίμ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα