Αραούχο: Χωρίζει τους δρόμους του με την ΑΕΚ

Αραούχο: Χωρίζει τους δρόμους του με την ΑΕΚ

Αραούχο

bet365

Η ΑΕΚ δεν περιμένει πλέον απάντηση από τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος δεν έχει αλλάξει στάση και αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Όλα δείχνουν πως ΑΕΚ και Σέρχιο Αραούχο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χωρίσουν τους δρόμους τους καθώς η Ένωση δεν περιμένει πλέον κάποια απάντηση από τον Αργεντινό επιθετικό, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Εδώ και μήνες υπήρχε στο τραπέζι η πρόταση της ΑΕΚ προς τον «Τσίνο» για να ανανεώσει για άλλα τρία χρόνια, ωστόσο ο Αργεντινός φορ δεν την είχε αποδεχτεί εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του καθώς σκεφτόταν ότι ίσως είχε έρθει η στιγμή να αλλάξει παραστάσεις.

Από τότε ως σήμερα δεν άλλαξε κάτι, με την ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες τη δεδομένη χρονική στιγμή να μην περιμένει κάποια απάντηση από τον «Τσίνο», ο οποίος αναμένεται πλέον να αποχωρήσει ως ελεύθερος καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και τυπικά τέλη Ιουνίου.

Φυσικά ποτέ δεν μπορείς να πεις με βεβαιότητα κάτι εφόσον δεν είναι οριστικό, ωστόσο από τη στιγμή που ο Αραούχο έχει αποχωρήσει χωρίς να έχει κάνει αποδεκτή την πρόταση που του έγινε εδώ και μήνες, τότε μάλλον είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει κάποια ανατροπή.

Είναι αυτονόητο ότι η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στην αγορά για αναζήτηση παίκτη στη θέση πίσω από τον φορ, εκεί δηλαδή που αγωνιζόταν με τον Ματίας Αλμέιδα ο «Τσίνο», προκειμένου να τον αντικαταστήσει από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν.

Η σεζόν που μας πέρασε δεν ήταν εύκολη για τον Αραούχο καθώς είχε ταλαιπωρηθεί από τον τραυματισμό στο γόνατο μετά και την περσινή επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί, πραγματοποιώντας 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ΑΕΚ, κυρίως ως αλλαγή, και σκοράροντας τέσσερα γκολ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα