Ολυμπιακός: Τι ισχύει για το ενδιαφέρον της Μπολόνια με τον Ελ Καμπί και ο ρόλος του Ιταλιάνο

ελλαδα

bet365

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του από τη φετινή σεζόν που κάνει σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον Ολυμπιακό και η έλευση του Ιταλιάνο στην Μπολόνια, αναμένεται να κάνει ακόμη πιο... θερμό το ενδιαφέρον της για εκείνον.

Το βράδυ της 29ης Μαϊου θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό όλων των οπαδών του Ολυμπιακού αλλά και των παικτών που έζησαν αυτή την ιστορική νίκη κόντρα στην Φιορεντίνα και την κατάκτηση του Conference League.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο Αγιούμπ Ελ Καμπί ο οποίος, φτάνοντας τα 11 γκολ σε 9 αγώνες στο Conference League, πέτυχε το «χρυσό» τέρμα που χάρισε τον τίτλο στους Πειραιώτες και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 33 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις στο παλμάρε του.

Ήδη αρκετές ομάδες έχουν προσθέσει το όνομα του στη λίστα τους, καθώς το συμβόλαιο του εκπνέει το φετινό καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει ανανεώσει με τους Πειραιώτες (υπάρχει το +1 αλλά έχει γίνει και νέα, μεγάλη πρόταση για διετές).

Όπως ανέφερε η «Calciomercato», ανάμεσα στους συλλόγους που τον θέλουν είναι και οι Μπολόνια, Τορίνο και Τζένοα από τη Serie A, με την πρώτη να αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ιταλικές πηγές, η Μπολόνια δεν έχει τυχαία στο... μπλοκάκι της τον διεθνή φορ ενόψει της νέας σεζόν, όπου θα συμμετέχει και στο Champions League.

Αρχικά, ο Τιάγκο Μότα που έφτασε τη Μπολόνια μέχρι εκεί, θα είναι προπονητής της Γιουβέντους τη νέα σεζόν και έτσι η θέση του προπονητή στην ομάδα μένει... ορφανή.

Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Βινσέντσο Ιταλιάνο θα είναι ο νέος προπονητής της Μπολόνια, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Φιορεντίνα μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον πάγκο της.

Ο Ιταλός προπονητής, που ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό πριν λίγα 24ωρα στον τελικό του Conference League, θα οδηγήσει τον ιταλικό σύλλογο στο Champions League με αρκετά ονόματα να έχουν συνδεθεί ως υποψήφιες μεταγραφές εφόσον υπογράψει με τους «ροσομπλού».

Εδώ έρχεται η περίπτωση του Ελ Καμπί. Ο Μαροκινός φορ εντυπωσίασε σε όλη τη διάρκεια του Conference League με 11 γκολ σε 9 ματς και ήταν ο σκόρερ του μεγάλου τελικού όπου χρειάστηκε μόλις μία στιγμή για να βρει δίχτυα.

Για τον 30χρονο φορ, ο Ιταλός προπονητής είχε πει στη συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Έχουμε φέρει μαζί μας λουκέτα και αλυσίδες για να κρατήσουμε τον Ελ Καμπί», ενώ στη συνέχεια τόνισε:

«Ο Ελ Καμπί είναι πολύ επικίνδυνος, σταθερός, εντός, εκτός περιοχής. Είναι ένας από τα δυνατά σημεία όπως και άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού. Έχουμε προετοιμαστεί για να τον περιορίσουμε. Αν βγεις έξω στον αγωνιστικό χώρο και δεν παίξει με αυτά τα χαρακτηριστικά, ο Ελ Καμπί θα μας δημιουργήσει προβλήματα».

Ο Ιταλός κόουτς έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον διεθνή ποδοσφαιριστή και όπως αναφέρουν οι ιταλικές πηγές, είναι από τους πρώτους παίκτες που θα προτείνει στην Μπολόνια όταν θα κάτσει στην άκρη του πάγκου της.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα