Παναθηναϊκός: Κλήθηκε στην Κ20 της Αργεντινής ο Τιάγκο Ρομάνο

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2275183/fotis-ioannidis-i-thelisi-toy-panathinaikoy-astronomiko-poso-kai-o

bet365

Ο Τιάγκο Ρομάνο του Παναθηναϊκού κλήθηκε από τον Χαβιέρ Μασεράνο στην Κ20 της εθνικής Αργεντινής για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο 17χρονος Τιάγκο Ρομάνο, που αγωνίζεται στην Κ19 του Παναθηναϊκού, κλήθηκε στην Κ20 της εθνικής Αργεντινής από τον πρώην θρύλο και νυν προπονητή της, Αλμπισελέστε, Χαβιέρ Μασεράνο.

Ο νεαρός εξτρέμ των «πρασίνων» είναι γιος του Ντιέγκο Ρομάνο που αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα για έντεκα χρόνια με τις φανέλες των Εργοτέλη, Ηρακλή, Απόλλωνα Σμύρνης, Εθνικού και Άρη Βούλας ενώ βρίσκεται ακόμα στην χώρα μας εργαζόμενος ως σκάουτ για τον «Γηραιό».

Ο Τιάγκο Ρομάνο αγωνίστηκε φέτος 22 φορές με την φανέλα του «τριφυλλιού» και σκόραρε εννέα γκολ στα 1.591 λεπτά που αγωνίστηκε. Οι επιδόσεις του αυτές κύνησαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομοσπονδίας της πατρίδας του, που τον κάλεσαν προκειμένου να τον δουν στις προπονήσεις και στο φιλικό που θα δώσουν με τις ΗΠΑ στις 7 Ιουνίου.

Οι κλήσεις της εθνικής Αργεντινής με το όνομά του Ρομάνο:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα