Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο σε σχέση με τον Ιωαννίδη και την Σπόρτινγκ»

Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο σε σχέση με τον Ιωαννίδη»

bet365

Με αφορμή νέα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία για επίσημη πρόταση της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός προχώρησε διάψευση των όσων γράφονται για τον Έλληνα επιθετικό.

Τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν περί επίσημης πρότασης της Σπόρτινγκ Λισαβώνας στον Παναθηναϊκό για τον Φώτη Ιωαννίδη έβαλε η «πράσινη» ΠΑΕ, αφού ανέφερε πως «δεν υπάρχει τίποτα επίσημο αναφορικά με το θέμα του Ιωαννίδη και της Σπόρτινγκ και τα όσα γράφονται από την Πορτογαλία» τονίζοντας παράλληλα την σταθερή στάση της ομάδας στο συγκεκριμένο θέμα που είναι πως «δεν υπάρχει πρόθεση παραχώρησής του».

Την διάψευση αυτή του «τριφυλλιού» προκάλεσε σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής «Ojogo» που έκανε λόγο για νέα πρόταση που κατέθεσε η Σπόρτινγκ Λισαβώνας στον Παναθηναϊκό ύψους 18 εκατ. ευρώ, την οποία δεν δέχθηκε, αφού αξιολογεί τον παίκτη τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ.

Στην συνέχεια το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε πως οι «πράσινοι» δεν έχουν πρόθεση να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή κι έχουν μάλιστα ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για να ανανεώσουν την συνεργασία τους μέχρι το 2027.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα