Παναθηναϊκός: Περιμένει την απάντηση του Σάρι, έχει έτοιμη εναλλακτική λύση

Παναθηναϊκός: Περιμένει την απάντηση του Σάρι, έχει έτοιμη εναλλακτική λύση

https://www.gazzetta.gr/football/europa-conference-league/2339534/oi-19-pithanoi-antipaloi-tis-aek-sta-play-offs-toy

bet365

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση από την Σάρι και βρίσκεται σε αναμονή της απόφασής του ενώ παράλληλα έχει ήδη ετοιμάσει μία εναλλακτική επιλογή.

Το χθεσινοβραδινό ιταλικό δημοσίευμα περί άρνησης του Σάρι να συζητήσει περαιτέρω με τον Παναθηναϊκό εκλήφθηκε από πολλούς ως μία άρνηση του ιταλικού τεχνικού προς τους «πράσινους», όμως δεν είναι έτσι.

Ο 65χρονος Ιταλός προπονητής δεν θέλησε όντως να συζητήσει περαιτέρω μετά την κουβέντα που έλαβε χώρα στην τεράστια πρόταση που του κατατέθηκε, αλλά επειδή ο ίδιος θέλει χρόνο για να αποφασίσει και όχι επειδή αρνήθηκε ευθύς εξ' αρχής.

Αυτή τη στιγμή στο Τριφύλλι έχουν κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να καταφέρουν να πείσουν τον Μαουρίτσιο Σάρι να έρθει στην Ελλάδα, κάτι που φαινόταν απαγορευτικό και μόνο στην σκέψη, πριν από την έναρξη της προσπάθειάς αυτής. Στο χρονικό αυτό διάστημα που διανύουμε τα δεδομένα δεν είναι υπέρ τους, όμως οι «πράσινοι» συνεχίζουν να το παλεύουν.

Ακριβώς επειδή η «επιχείρηση» αυτή ενείχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη έτοιμη εναλλακτική λύση την οποία δουλεύει παράλληλα, προκειμένου να είναι έτοιμος να δράσει σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η υπέρβαση με τον ξακουστό Ιταλό τεχνικό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα