Ολυμπιακός στον κόσμο του: «Μαζί... κάναμε αλήθεια ένα όνειρο τρελό»

Ολυμπιακός στον κόσμο του: «Μαζί... κάναμε αλήθεια ένα όνειρο τρελό»

Newsroom
Ολυμπιακός στον κόσμο του: «Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα! Και τα καταφέραμε!»

bet365

Ο Ολυμπιακός έστειλε το δικό του «ευχαριστώ» στον κόσμο του για την στήριξη που έδειξε στην ομάδα στο φετινό ευρωπαϊκός ταξίδι λέγοντας πως τελικά τα κατάφεραν μαζί κι έκαναν πραγματικότητα ένα όνειρο τρελό.

Ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε τον κόσμο του μέσω ανάρτησης που έκανε στα social media του για την παρουσία του στο πλευρό της ομάδας σε όλο αυτό το ευρωπαϊκό της ταξίδι τονίζοντας πως «Το λέμε όλη τη χρονιά και έγινε πραγματικότητα! 𝚳𝚨𝚭𝚰 𝚳𝚷𝚶𝚸𝚶𝚼𝚳𝚬 𝚴𝚨 𝚱𝚨𝚻𝚨𝚽𝚬𝚸𝚶𝚼𝚳𝚬 𝚻𝚨 𝚷𝚨𝚴𝚻𝚨! 𝚱𝚨𝚰 𝚻𝚨 𝚱𝚨𝚻𝚨𝚽𝚬𝚸𝚨𝚳𝚬!».

Στο post αυτό έβαλαν τέσσερις φωττογραφίες από την εξέδρα που έκαναν οι φίλοι του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με την Φιορεντίνα.

Αναλυτικά το μήνυμα που έγραψε ο Ολυμπιακός:

«Το λέμε όλη τη χρονιά και έγινε πραγματικότητα! 𝚳𝚨𝚭𝚰 𝚳𝚷𝚶𝚸𝚶𝚼𝚳𝚬 𝚴𝚨 𝚱𝚨𝚻𝚨𝚽𝚬𝚸𝚶𝚼𝚳𝚬 𝚻𝚨 𝚷𝚨𝚴𝚻𝚨! 𝚱𝚨𝚰 𝚻𝚨 𝚱𝚨𝚻𝚨𝚽𝚬𝚸𝚨𝚳𝚬! Σας ευχαριστούμε για αυτό το όμορφο ταξίδι! Ήσασταν πάντα ο 12ος μας παίκτης και μαζί… κάναμε αλήθεια ένα όνειρο τρελό!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα