Λαμία: Το «χρίσμα» πάει στον Σατσιά, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα

Newsroom
satsias.jpg

bet365

Ο Μαρίνος Σατσιάς θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο νέος τεχνικός της Λαμίας και ο 46χρονος κόουτς ενδέχεται να ανακοινωθεί άμεσα.

Ο Μαρίνος Σατσιάς φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός» της Λαμίας για τον πάγκο της και επί της ουσίας ο Κύπριος κόουτς μπορεί σε μεγάλο βαθμό να λογίζεται ως ο νέος προπονητής της.

Μάλιστα ο 46χρονος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για λογαριασμό της και επί της ουσίας το θέμα του βρίσκεται στην τελική του ευθεία.

Ο νεαρός κόουτς ήταν μέχρι πρότινος στον Εθνικό Αχνας, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε μεταξύ άλλων σε Καρμιώτισσα, Παραλίμνι, Δόξα Κατωκοπιάς και Ερμή Αραδίππου, ενώ στα πρώτα του βήματα ήταν στο τιμ του ΑΠΟΕΛ.

Με τον «θρύλο» άλλωστε κατέγραψε μία μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, αφού φορούσε τη φανέλα του για περισσότερες από 15 σεζόν και κατέκτησε επτά πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα.

@Photo credits: Sports Images Cyprus/SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα