«Ο Σάρι απέρριψε τη Λέστερ, περιμένει πιο ενδιαφέρουσες προοπτικές»

«Ο Σάρι απέρριψε τη Λέστερ, περιμένει πιο ενδιαφέρουσες προοπτικές»

Newsroom
«Δεν θέλησε να μπει σε περαιτέρω συζητήσεις με Παναθηναϊκό ο Σάρι, βρίσκεται στην λίστα της Λέστερ»

bet365

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος σύμφωνα με ορισμένα βρετανικά ΜΜΕ είπε «όχι» στην πρόταση της Λέστερ.

Σε «ρυθμούς» Μαουρίτσιο Σάρι κινείται ο Παναθηναϊκός, καθώς το «τριφύλλι» του έχει καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση συνεργασίας και ο ίδιος ζήτησε χρόνο ώστε να αποφασίσει αν θα την αποδεχθεί ή όχι.

Την ίδια στιγμή το όνομα του Ιταλού κόουτς συνδέθηκε εσχάτως και με άλλα ευρωπαϊκά clubs, όπως για παράδειγμα η Λέστερ που επέστρεψε φέτος στην Premier League.

Ομως σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, όπως για παράδειγμα η «Telegraph», ο 65χρονος προπονητης απέρριψε την πρόταση των «αλεπούδων» και μάλιστα το σχετικό δημοσίευμα σχολιάζει πως «παρότι η Λέστερ κέρδισε τον προβιβασμό της, γίνεται αντιληπτό πως ο Σάρι δεν ενδιαφέρεται να την αναλάβει. Αντίθετα είναι διατεθειμένος να περιμένει πιο ενδιαφέρουσες προοπτικές, ενώ έχει ήδη συνδεθεί με τη Φιορεντίνα, την Μπολόνια και τον Παναθηναϊκό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα