Ολυμπιακός: Οι παίκτες που βρίσκονται πιο κοντά στην αποχώρηση

Ολυμπιακός: Οι παίκτες που βρίσκονται πιο κοντά στην αποχώρηση

Ο Ναβάρο με τον ΠΑΟΚ

bet365

Παρότι οι τελικές αποφάσεις θα αρχίσουν να λαμβάνονται από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που είναι φαβορί για αποχώρηση από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός βιώνει τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας του μετά την κατάκτηση του τίτλου του Conference League. Παράλληλα όμως από την προσεχή εβδομάδα και μετά θα αρχίσει να... τρέχει όλα τα θέματά του. Από την προετοιμασία που θα ξεκινήσει περίπου έξι εβδομάδες πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα (στο Πρωτάθλημα στις 17 ή 18 Αυγούστου) με την Αυστρία να είναι σε πρώτο πλάνο και την Ολλανδία επίσης ως επιλογή μέχρι όλα τα θέματα ως προς το ρόστερ.

Υπάρχουν παρόλα αυτά ήδη παίκτες που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσουν. Ξεκινώντας από την άμυνα και πηγαίνοντας προς την επίθεση ο Ρούμπεν Βέζο αν και αγοράστηκε είναι αουτσάιντερ για παραμονή.

Στο κέντρο ο Μαντί Καμαρά είναι καιρό τώρα... φευγάτος ενώ υπάρχει και ένα μεγάλο ερωτηματικό για τον Αλεξανδρόπουλο και ακόμα ένα για τον Ιμπόρα. Ο Ζοάο Καρβάλιο μοιάζει σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει ενώ σε σχέση με τη γραμμή κρούσης ο εξτρέμ Ζοβάνε Καμπράλ και ο φορ Φρανσίσκο Ναβάρο που ήταν δανεικοί θα αποχωρήσουν επίσης. Σε αυτή τη συνθήκη δεν βάζουμε τον Ελ Αραμπί που είναι πιθανό να σταματήσει το ποδόσφαιρο καθώς είναι μία... κατηγορία μόνος του.

Τα φαβορί για αποχώρηση

  • Ρούμπεν Βέζο (στόπερ)
  • Μαντί Καμαρά (χαφ)
  • Ζοάο Καρβάλιο (χαφ)
  • Ζοβάνε Καμπράλ (εξτρέμ)
  • Φραν Ναβάρο (φορ)
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα