Μπερνάρ: Υποδοχή ήρωα στη Βραζιλία από τους οπαδούς της Ατλέτικο Μινέιρο (vid)

Μπερνάρ: Υποδοχή ήρωα στη Βραζιλία από τους οπαδούς της Ατλέτικο Μινέιρο (vid)

Newsroom
Μπερνάρ

bet365

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποδέχτηκαν τον Μπερνάρν οι οπαδοί της Ατλέτικο Μινέιρο κατά την άφιξη του στη Βραζιλία, του πρώην πλέον Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού.

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί εδώ και μερικά 24ωρα ο Μπερνάρ από τον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά με το Τριφύλλι στον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη και αφού μάζεψε τα πράγματα του, αποχώρησε από την Ελλάδα, επιστρέφοντας στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ατλέτικο Μινέιρο στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Οι οπαδοί της ομάδας φρόντισαν να υποδεχτούν τον Μπερνάρ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κατά την άφιξη του έμπειρου χαφ στη Βραζιλία. Δεκάδες φίλαθλοι της Ατλέτικο συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο με σκοπό να υποδεχτούν όσο καλύτερα γίνεται τον Μπερνάρ που το ευχαριστήθηκε και τραγούδησε μαζί με τους οπαδούς της ομάδας του.

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω, ήταν πολλά περισσότερα από όσα περίμενα και φανταζόμουν. Σας ευχαριστώ όλους και όλες... Ας ξαναγράψουμε αυτή την ιστορία μαζί», έγραψε ο Μπερνάρ στην ανάρτηση που έκανε στα social media.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα