Ολυμπιακός: Επίσημα στην προεπιλογή της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Έσε

Εζε

bet365

Ο Χαβιέ Μασεράνο ανακοίνωσε την προεπιλογή του για την εθνική ομάδα της Αργεντινής U23 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και σε αυτή βρίσκεται ο Σαντιάγκο Έσε του Ολυμπιακού.

Όπως αναμενόταν, ο Σαντιάγκο Έσε βρίσκεται στην προεπιλογή του Χαβιέ Μασεράνο για την U23 της Αργεντινής που θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο 22χρονος μέσος βρίσκεται στην 23αδα για την προετοιμασία ενόψει του μεγάλου ραντεβοού του καλοκαιριού, η οποία θα γίνει 3-10 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της ομοσπονδίας.

Σε αυτό το διάστημα η Αλμπισελέστε θα δώσει δύο φιλικά με την Παραγουάη, στις 6 και 10 Ιουνίου. Εν συνεχεία ο Μασεράνο θα ανακοινώσει την τελική του 18αδα γθα το τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων. Θυμίζουμε πως η Αργεντινή βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Μαρόκο, Ιράκ και Ουκρανία.

O Έσε έκανε φανταστική σεζόν στον Ολυμπιακό, με 50 εμφανίσεις, ένα γκολ στο «Villa Park» και τρεις ασίστ, εκ των οποίων η μία στο γκολ του Ελ Καμπί στον τελικό του Conference League. Αν εν τέλει είναι στην τελική 18αδα της Αργεντινής θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, αλλά όχι κάποιο επίσημο παιχνίδι, καθώς οι Πειραιώτες δεν θα αγωνιστούν σε προκριματικά από τη στιγμή που βρίσκονται ήδη στο League Phase του Europa League.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα