Ολυμπιακός: Το δημοσίευμα για Φορτούνη-Τραμπζονσπόρ, ο Τσαμ και η στάση των Τούρκων

ελλαδα

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται στη λίστα της Τραμπζονσπόρ σύμφωνα με τους Τούρκους όμως πληροφορίες από την Τουρκία μεταφέρουν την στάση του τουρκικού κλαμπ αλλά και το βασικό όνομα για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Με την κατάκτηση του Conference League, η σεζόν έκλεισε ιδανικά για τον Ολυμπιακό καθώς έγραψε ιστορία και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που έχει στην τροπαιοθήκη της έναν ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο.

Πλέον, σε πρώτο πλάνο μπαίνει το κομμάτι του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, με τον Κώστα Φορτούνη να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές το συμβόλαιο του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει το «haber61» η Τραμπζονσπόρ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού καθώς είναι η μεταγραφική της προτεραιότητα να αποκτήσει παίκτη σε εκείνη τη θέση.

Ο προπονητής των Τούρκων, Αμπντουλάχ Αβτσί, που είχε στην ομάδα Μπακασέτα και Σιώπη, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, εξ' ού και το έντονο ενδιαφέρον για τον Μασούρα σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

 

Για αυτόν τον λόγο το συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζει ότι ο τουρκικός σύλλογος θα κάνει κίνηση για τον διεθνή ποδοσφαιριστή όμως πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως η Τραμπζονσπόρ δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι πάνω στις συγκεκριμένες φήμες και δεν παίρνει θέση για το θέμα.

Από την άλλη, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν είναι στην κορυφή της λίστας για τη θέση του μεσοεπιθετικού, καθώς εκεί είναι ο 23χρονος Μουχαμέντ Τσαμ της Κλερμόντ.

Ο γαλλικός σύλλογος υποβιβάστηκε στη Ligue 2 και ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του κλαμπ στη μεγάλη κατηγορία καθώς μέτρησε οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ σε 33 συμμετοχές.

Οι άνθρωποι της Τράμπζο φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του και την έχουν ανεβάσει αρκετά στις προτιμήσεις τους, κάτι που φαίνεται και από την επίσημη κρούση ύψους 4 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Κώστας Φορτούνης δεν είναι επίσης στη λίστα, κάτι το οποίο, όπως αναφέραμε, δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά της ομάδας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα