ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Ένωση πιέζει για Μπρινιόλι σύμφωνα με τους Ιταλούς

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Ένωση πιέζει για Μπρινιόλι σύμφωνα με τους Ιταλούς

Newsroom
Αλμπέρτο Μπρινιόλι

bet365

Σύμφωνα με νέο ιταλικό δημοσίευμα η ΑΕΚ πιέζει ασφυκτικά για να ολοκληρώσει την προσθήκη του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με το deal να φέρεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Νέο «χτύπημα» από την Ιταλία για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Λίγες μόλις ώρες μετά τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο σειρά πήρε το Tuttomercato.

Σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Οι Ιταλοί τονίζουν ότι η Ένωση βλέπει στο πρόσωπο του Μπρινιόλι τον τερματοφύλακα του μέλλοντος για την εστία της και σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

«Πιθανή μια νέα περιπέτεια στην Ελλάδα για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές με την ΑΕΚ, που τον έχει βάλει στο στόχαστρο και υπάρχουν πολλές πιθανότητες συμφωνίας μέσα στις προσεχείς μέρες.

Οι συζητήσεις είναι για συνεργασία δυο ή τριών χρόνων. Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα πρωταθλήματα, αλλά της ΑΕΚ είναι σοβαρό. Στα πλάνα της ως ο τερματοφύλακας του μέλλοντος είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι», αναφέρει το Tuttomercato

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα