Ολυμπιακός: Τα τυπικά για Τζολάκη, «τρέχει» και η ανανέωση του Φορτούνη

Ολυμπιακός: Τα τυπικά για Τζολάκη, «τρέχει» και η ανανέωση του Φορτούνη

Τζολάκης-Φορτούνης

bet365

Κώστας Φορτούνης και Κωνσταντίνος Τζολάκης αναμένεται να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό με την υπόθεση του δεύτερου να είναι πιο προχωρημένη.

Στον Ολυμπιακό τρέχουν δύο πολύ σημαντικά θέματα όσον αφορά στο ρόστερ: Το ένα είναι αυτό του Κώστα Φορτούνη και το άλλο είναι του Κωνσταντίνου Τζολάκη.

Όσον αφορά στο θέμα του αρχηγού των Πειραιωτών, είναι μια υπόθεση που έχει αναλάβει προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο «Φόρτου» αποτελεί ένα βαρύ κεφάλαιο για την ομάδα, η οποία στα 100 της χρόνια θα τον βρει να φοράει το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι αυτός που μπορεί να ηγηθεί του συνόλου εντός και εκτός αποδυτηρίων - όπως κάνει πάντα. Και προφανώς έχει σημαντικό ρόλο στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ.

Από την άλλη, όσον αφορά στον Τζολάκη, ο οποίος επίσης μένει χωρίς συμβόλαιο, αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο που του προτείνεται.

Ετσι, οι ερυθρόλευκοι θα διατηρήσουν δύο παίκτες πάρα πολύ σημαντικούς με τεράστια συνεισφορά. Στους παίκτες που μένουν χωρίς συμβόλαιο είναι κι ο Γιώργος Μασούρας, για τον οποίο όμως θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα