Ολυμπιακός: Το «αντίο» του Μαντί Καμαρά στην ομάδα

Ο Μαντί Καμαρά

bet365

Ο Αφρικανός και έμπειρος διεθνής χαφ, Μαντί Καμαρά, έβαλε τίτλους τέλους, όπως αναμενόταν να γίνει, στον Ολυμπιακό με ένα συγκινητικό post του!

Είναι κάτι που δεν συνιστά έκπληξη, ωστόσο ήρθε μάλλον αρκετά γρήγορα από χρονικής πλευράς. Ο 27χρονος Μαντί Καμαρά, έδωσε επίσημη μορφή στην αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό με ένα συναισθηματικό ποστάρισμά του. Ο Μαντί, που αποτελεί έναν βασικό στόχο του ΠΑΟΚ, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram του: «Το να λες αντίο δεν είναι ποτέ εύκολο. Αυτή η ομάδα ήταν για μένα ένας μεγάλος 'ναός' γνώσης για πολλά χρόνια και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.

Δεν περίμενα ότι θα φτάναμε σε κάτι τέτοιο όταν κοιτάζω πίσω και βλέπω ότι έπαιξα εκαντοντάδες ματς για αρκετά χρόνια. Αυτό με κάνει πολύ περήφανο. Ήταν ένα πολύ μεγάλο προνόμιο να εκπροσωπήσω αυτήν την ομάδα και να κατακτήσω αρκετά τρόπαια. Θα είμαι πάντα ευγνώμων που έπαιξα για τον Ολυμπιακό και που στην περίοδο που ήμουν στην ομάδα μοιράστηκα τα αποδυτήρια με φανταστικούς συμπαίκτες και έμαθα πολλά δίπλα τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του staff και τον κόσμο και να ευχηθώ καλή τύχη στην ομάδα. Μαντί Καμαρά». Ο Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό είχε 210 ματς με 20 γκολ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα