Ολυμπιακός: Τζολάκης τριετίας προ των πυλών!

Ολυμπιακός: Τζολάκης τριετίας προ των πυλών!

Newsroom
O Τζολάκης πανηγυρίζει την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε

bet365

Ο Ολυμπιακός «δένει» στο λιμάνι τον 21χρονο Κωνσταντίνο Τζολάκη με συμβόλαιο τριετίας! Ο νεαρός τερματοφύλακας ανταμείφθηκε για τη συμβολή του στη φετινή σεζόν και ειδικά στο κρίσιμο φινάλε της.

Θέμα χρόνου είναι η ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει να συμπορευτούν μέχρι το... 2027!

Οι περιπτώσεις του νεαρού κίπερ και του Κώστα Φορτούνη ήταν εξάλλου και οι πρώτες χρονικά, που κινητοποίησαν τους Πειραιώτες μετά την ολοκλήρωση της σεζόν που έφερε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ομάδα.

Όσον αφορά στο θέμα του αρχηγού των Πειραιωτών, είναι μια υπόθεση που έχει αναλάβει προσωπικά ο διοικητικός της ηγέτης Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σχετικά με τον Έλληνα πορτιέρε, ο οποίος επίσης μένει χωρίς συμβόλαιο, οι «Ερυθρόλευκοι» του πρότειναν νέο τριετές deal -ως το 2027- κι ο ίδιος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τις επίσημες ανακοινώσεις να βρίσκονται προ των πυλών.

Με την έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο νεαρός τερματοφύλακας κέρδισε με το σπαθί του θέση στην 11άδα, ήταν καθοριστικός στο ματς με τη Φενέρ στην Πόλη ενώ η γενικότερη εικόνα του τον κάνει να αποτελεί βασικό κομμάτι του ρόστερ, πάνω στο οποίο θέλουν να χτίσουν στον Ολυμπιακό για το μέλλον της ομάδας.

Οι εμφανίσεις του στο τέλος της σεζόν τον έθεσαν στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων του εξωτερικού, με τον ίδιο να επιλέγει να συνεχίσει στον Πειραιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα