ΠΑΟΚ: Μεϊτέ ασίστ, Μπρεϊθγουέιτ γκολ σε μια εικόνα απ' τα προσεχώς... (vid)

Μπρεϊθγουέιτ και Μεϊτέ με τη φανέλα της Μπορντό

bet365

Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει την περίπτωση του Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ, είναι σε επαφές με την Μπενφίκα για τον Σουαλιό Μεϊτέ, έτσι δεν αποκλείεται οι δύο ποδοσφαιριστές να συναντηθούν εκ νέου στην ίδια ομάδα.

Ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ αρέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με το όνομα του 32χρονου Δανού επιθετικού να είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση δεν πρόκειται να παρουσιάσει εξέλιξη πριν από την ολοκλήρωση των δύο αγώνων της Εσπανιόλ με την Σπόρτινγκ Χιχόν στις 9 και στις 13 Ιουνίου, όπου το διακύβευμα είναι το εισιτήριο της επιστροφής στη La Liga.

Το συμβόλαιό του Μπρεθγουέιτ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025, ωστόσο υπάρχουν ρήτρες με τις οποίες μπορεί να μείνει ελεύθερος με ένα χαμηλό τίμημα (600.000 ευρώ) σε περίπτωση που δεν καταφέρει η ομάδα του να ανέβει στην πρώτη κατηγορία.

Ο Δανός στράικερ της Εσπανιόλ έχει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και ταιριάζει αρκετά στο στυλ του επιθετικού και όλα όσα θέλει να κάνει ένας φορ στο γήπεδο ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ πέρασε ένα μεγάλο μέρος της καριέρας του στο γαλλικό πρωτάθλημα, όπου κάποια στιγμή συνυπήρξε με τον Σουαλιό Μεϊτε, που ο «Δικέφαλος» θέλει να αποκτήσει από την Μπενφίκα και να τον κρατήσει στην Τούμπα.

Πιο συγκεκριμένα Μπρεϊθγουέιτ και Μεϊτέ υπήρξαν από… σπόντα συμπαίκτες στην Μπορντό την σεζόν 2017-18. Συγκεκριμένα ο Δανός επιθετικός είχε πάει στο δεύτερο μισό της σεζόν ως δανεικός από τη Μίντλεσμπρο, ενώ και ο Γάλλος μέσος ήταν εκεί ως δανεικός από τη Μονακό.

Οι δυο τους συνυπήρξαν και βρέθηκαν μαζί ταυτόχρονα στο γήπεδο συνολικά 13 φορές με τον Γάλλο μέσο μάλιστα στον αγώνα της Μπορντό με την Τουλούζ να δίνει την ασίστ στο Δανό φορ και αυτός να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 38ο λεπτό πριν την τελική επικράτηση με 4-2.

Δείτε εδώ τη συνεργασία των δύο στο 0:59 του video.

@Photo credits: FC Girondins de Bordeaux - Facebook

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα