Αντώνης Παπαδόπουλος: Έκλεισε στην Λουγκάνο σύμφωνα με τους Γερμανούς

Παπαδόπουλος

bet365

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, ο Αντώνης Παπαδόπουλος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ελβετική Λουγκάνο.

Ο δημσιογράφος του γερμανικού Sky, Μάρλον Ιρλμπάχερ αποκάλυψε πως ο Αντώνης Παπαδόπουλος, που πρόσφατα πέρασε και από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα βρήκε σε όλα με την Λουγκάνο για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο 24χρονος Γερμανοέλληνας κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος από την δεύτερη ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του ελβετικού συλλόγου για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την χρονιά που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 2 συμμετοχές με την μεγάλη ομάδα των Βεστφαλών στο πρωτάθλημα και 17 με την δεύτερη, σκοράροντας μάλιστα και δύο φορές, ενώ έδωσε και δύο ασίστ στα 1.582 λεπτά που αγωνίστηκε.

Στο ρεπορτάζ αυτό αναφέρεται και πάλι πως ο Παναθηναϊκός ήταν μεταξύ των συλλόγων που ενδιαφέρθηκαν για κείνον, όπως οι Σεντ Λούις και η Τσβόλε, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα