Athens Kallithea μεταγραφές: Ανανεώσε ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της SL2, Γιάννης Λουκίνας

Athens Kallithea μεταγραφές: Ανανεώσε ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της SL2, Γιάννης Λουκίνας

Ανανέωσε με την Athens Kallithea το «κανόνι» της ομάδας, Γιάννης Λουκίνας

bet365

Η Athens Kallithea επισημοποίησε την πρώτη της κίνηση για την φετινή σεζόν, αφού πέτυχε την συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασία της με τον Γιάννη Λουκίνα, τον περσινό πρώτο σκόρερ της SL2.

Ο Γιάννης Λουκίνας θα παραμείνει στην Athens Kallithea μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Ο 32χρονος Έλληνας επιθετικός της ομάδας (ήρθε σ' αυτή το καλοκαίρι του 2022 από την Καλαμάτα), που πέρυσι συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδό της και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Superleague 2, αφού σημείωσε 18 τέρματα, όσα και ο Γιώργος Μάναλης των Χανίων, έβαλε την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο και ουσιαστικά σηματοδότησε την πρώτη κίνηση για τη νέα σεζόν.

Θα ακολουθήσουν σύντομα κι άλλες ανακοινώσεις από την ομάδα των Νοτίων Προαστίων, όπως αυτή του Γκέλιου, με τον οποίο βρίσκεται κοντά σε συμφωνία ενώ λίαν συντόμως αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα του προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Athens Kallithea:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Λουκίνας έχει συμφωνήσει για ανανέωση συμβολαίου με την ομάδα έως τη σεζόν 2025/26.

Ο Λουκίνας, 32, υπέγραψε στην AKFC τον Ιούλιο 2022 και αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Super League 2 και στις δύο τελευταίες σεζόν.

Έχοντας σημειώσει 19 τέρματα στο πρωτάθλημα της σεζόν 2022/23, ο Λουκίνας επιλέχθηκε ως αρχηγός της ομάδας και συνέχισε μετρώντας 18 τέρματα στο πρωτάθλημα της σεζόν 2023/24, συμπεριλαμβανομένων και εννέα γκολ σε οκτώ αγώνες των playoffs ανόδου, οδηγώντας την AKFC στην ιστορική της άνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Λουκίνας μετράει και έξι τέρματα σε εννέα αγώνες στην πορεία της AKFC μέχρι τη Φάση των 16 στο Κύπελλο Ελλάδας σε διαδοχικές σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα