Δέλλας για το ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού: «Ελπίζω να έχει μεγαλύτερο θετικό αντίκτυπο από την επιτυχία στο Euro 2004»

Newsroom
dellas_trophy

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό αλλά και την παρουσία του στον ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League και έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα στο ποδόσφαιρο που το κατάφερε.

Ο Τραϊανός Δέλλας ήταν ο άνθρωπος που μετέφερε το τρόπαιο στον αγωνιστικό χώρο πριν την πρώτη σέντρα κόντρα στη Φιορεντίνα και σχολίασε την επιτυχία των Πειραιωτών.

Αρχικά αναφέρθηκε στην κατάκτηση της κούπας από τον Ολυμπιακό: «Ελπίζω να έχει μεγαλύτερο θετικό αντίκτυπο από την επιτυχία της Εθνικής στο Euro 2004».

Για την Εθνική ομάδα είπε: «Τα τελευταία χρόνια, η ατμόσφαιρα στην Εθνική έχει βελτιωθεί. Ελπίζω πως αυτή η άνοδος θα συνεχιστεί».

Για το αν θα ήθελε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής, σημείωσε: «Αυτή την στιγμή προτιμώ καθημερινή επαφή με την ομάδα μου. Πιστεύω πως αυτό θα είναι ευεργετικό και για την ανάπτυξή μου ως προπονητής. Οφείλω πολλά στην Εθνική ομάδα και ελπίζω κάποια στιγμή να την υπηρετήσω ως προπονητής».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα