Ένα ακόμη βήμα προς την οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ και Μπενφίκα για τον Μεϊτέ

Ένα ακόμη βήμα προς την οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ και Μπενφίκα για τον Μεϊτέ

Ο Σουαλιό Μεϊτέ

bet365

H παρουσία της Μαρίας Γκοντσαρόβα στη Λισαβόνα και οι τελικές επαφές με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Σουαλιό Μεϊτέ καταγράφονται από τον Πορτογαλικό Τύπο.

Στη Λισαβόνα και στην ετήσια συνεδρίαση της ECA (Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων) έδωσε το «παρών» ο ΠΑΟΚ με τη νέα CEO της ΠΑΕ, Μαρία Γκοντσάροβα, με την παρουσία στην πορτογαλική πρωτεύουσα να συνδυάζεται με τις τελικές συζητήσεις και την οριστικοποίηση των τελικών λεπτομερειών για τη μεταγραφή του Σουαλιό Μεϊτέ.

Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στη συμφωνία, καθώς έχουν βρει κοινό σημείο επαφής και συζητούν για ένα ποσό στα 2 εκατ. ευρώ, προκειμένου ο Γάλλος χαφ να μετακομίσει στην Τούμπα με κανονική μεταγραφή.

Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, πιο συγκεκριμένα η «A Bola», η συμφωνία αναμένεται να κλείσει με την καταβολή 1,5 εκατ. ευρώ συν ακόμη 500 χιλιάδες που θα προβλέπονται με την μορφή μπόνους.

Ο Μεϊτέ αποτέλεσε μια από τις σταθερές του ΠΑΟΚ την σεζόν που ολοκληρώθηκε και διάθεση των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να υπάρξει θετική έκβαση στις διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα