ΑΕΚ μεταγραφές: Επιθυμεί την απόκτηση του Πινέδα η Κρουζ Αζούλ όπως αναφέρουν οι Μεξικανοί

ΑΕΚ μεταγραφές: Επιθυμεί την απόκτηση του Πινέδα η Κρουζ Αζούλ όπως αναφέρουν οι Μεξικανοί

Newsroom
«Πρόταση εκατομμυρίων της Κρουζ Αζούλ στον Πινέδα»

bet365

Σύμφωνα με αναφορά δημοσιογράφου από το Μεξικό, η Κρουζ Αζούλ έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση στον Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ.

Δημοσιογράφος του μεξικανικού τηλεοπτικού δικτίου «TUDN» έκανε γνωστό πως η Κρουζ Αζούλ, μετά την συμφωνία που πέτυχε για την μεταγραφή του Γιώργου Γιακουμάκη, που θα φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ μόνο για την μετακίνησή του, φαίνεται πως έχει καταθέσει πρόταση εκατομμυρίων ευρώ και στον Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ.

Ο Μεξικανός μέσος της «Ένωσης» που βρίσκεται αυτές τις μέρες με την εθνική ομάδα της πατρίδας του για να προετοιμαστεί για το Copa America στο οποίο έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι «Ελ Τρι» και όπως σε κάθε μεταγαρφική περίοδο τα μεταγραφικά σενάρια με ομάδες από την χώρα του δίνουν και παίρνουν.

Να σημειώσουμε πως ο Πινέδα έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές πως δεν έχει σκοπό σ' αυτή την περίοδο της καριέρας του να επιστρέψει στην χώρα του Μεξικού. Αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2027, της οποίας να υπενθυμίσουμε πως αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της με τα 6,5 εκατ. ευρώ που δόθηκαν για κείνον.

Φέτος, πραγματοποίησε 44 συμμετοχές με την «Ένωση» σκοράροντας τέσσερα γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ σε 3.178 αγωνιστικά λεπτά.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα