ΑΕΚ: Έχει απορρίψει προτάσεις για τον Πινέδα

ΑΕΚ: Έχει απορρίψει προτάσεις για τον Πινέδα

Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ

bet365

Στην ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία πρόθεση να παραχωρηθεί ο Ορμπελίν Πινέδα, έχοντας μάλιστα αρνηθεί διάφορες προτάσεις που έχουν φτάσει το τελευταίο διάστημα, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν.

Ο Ορμπελίν Πινέδα αποτελεί μια πολύτιμη μονάδα του κιτρινόμαυρου ρόστερ και ένας κομβικός παίκτης για τον Ματίας Αλμέιδα. Άλλωστε πριν από ακριβώς ένα χρόνο, τέτοιες μέρες ήταν, όταν η ΑΕΚ έβγαζε από τα ταμεία τις 6,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από τη Θέλτα πραγματοποιώντας την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της.

Από το Μεξικό συχνά κάνουν την εμφάνισή τους δημοσιεύματα που θέλουν ομάδες της χώρας να ενδιαφέρονται για τον 28χρονο μέσο και να είναι πρόθυμες να δώσουν αρκετά χρήματα για να τον κάνουν δικό τους, όπως η Τσίβας στην οποία συνυπήρξε με τον Αλμέιδα ή η Κρους Ασούλ, όπως γράφτηκε τις τελευταίες ώρες. Ωστόσο, στην ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία πρόθεση για πώληση του «Μαγίτο», ο οποίος έχει υπογράψει το περσινό καλοκαίρι συμβόλαιο ως το 2027 με την Ένωση, με τον ίδιο να είναι χαρούμενος σε αυτήν και την οικογένειά του να έχει εγκλιματιστεί απόλυτα στην Αθήνα.

Η ΑΕΚ μάλιστα όλο το προηγούμενο διάστημα έχει λάβει στα χέρια της προτάσεις από διάφορες ομάδες για την πώληση του Πινέδα. Όλες τις έχει απορρίψει, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, καθώς ο Μεξικανός μέσος αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παίκτη στα πλάνα του «Πελάδο» που κάνει τη διαφορά με την παρουσία του στη μεσαία γραμμή.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Πινέδα βρίσκεται στην πατρίδα του έχοντας ενταχθεί στην Εθνική ομάδα του Μεξικού ενόψει της συμμετοχής στο Κόπα Αμέρικα. Κάτι που θα τον αναγκάσει να μην πάρει και φέτος μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 23 Ιουνίου ως τις 11 Ιουλίου στην Ολλανδία.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα