ΠΑΟΚ μεταγραφές: Αποσύρεται από την διεκδίκηση του Καμαρά

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Αποσύρεται από την διεκδίκηση του Καμαρά

Αποσύρεται από την υπόθεση του Καμαρά ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να αποσυρθεί από την διεκδίκηση του Μαντί Καμαρά, αφού εκείνος δεν απάντησε στην πρόταση που του έχει καταθέσει.

Ο ΠΑΟΚ είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του Μαντί Καμαρά για την ενίσχυσή του στην μεσαία του γραμμή, όμως τελικά φαίνεται πως αυτή δεν θα προχωρήσει, αφού εκείνος αποσύρθηκε από την υπόθεση του ποδοσφαιριστή.

O 27χρονος μέσος από την Γουινέα, που πρόσφατα αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, δεν απάντησε στην υψηλή πρόταση πυο του κατέθεσε ο «δικέφαλος του βορρά», η οποία έφτανε το 1,5 εκατ ευρώ ετησίως για τρία χρόνια. Κάπως έτσι οι «ασπρόμαυροι» αποφάσισαν να κάνουν πίσω, αφού θεωρούν πως ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, μήπως τυχόν βρει κάποια καλύτερη πρόταση.

Ο ΠΑΟΚ δε έχει δώσει... τελεσίγραφο στον Μαντί Καμαρά πως πρέπει να του δώσει μία απάντηση μέχρι σήμερα, αλλιώς θα αποσυρθεί οριστικά.

Υπενθυμίζουμε πως η νέα CEO του ΠΑΟΚ, Μαρία Γκοντσάροβα είναι ήδη στην Πορτογαλία για να κλείσει οριστικά την υπόθεση του Μεϊτέ και να διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας ένα πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή την επιτυχημένη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα