«Τετ α τετ» Σαββίδη – Κωνσταντέλια: Τι «τρέχει» με Μεϊτέ, Σβαμπ, Κεντζιόρα και η απόσταση με Μπρεθγουέιτ

«Τετ α τετ» Σαββίδη – Κωνσταντέλια: Τι «τρέχει» με Μεϊτέ, Σβαμπ, Κεντζιόρα και η απόσταση με Μπρεθγουέιτ

«Τετ α τετ» Σαββίδη – Κωνσταντέλια – Τι «τρέχει» με Μεϊτέ, Σβαμπ, Κεντζιόρα και η απόσταση με Μπρεθγουέιτ

bet365

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του Γιάννη Κωνσταντέλια με την επαφή του Ιβάν Σαββίδη με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό. Οι συζητήσεις με Μεϊτέ, Σβαμπ, Κεντζιόρα και Μπρεθγουέιτ

Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης θα πάρουν την τελική απόφαση στην τελευταία πρόταση της Red Bull Ζάλτσμπουργκ ύψους 17,5% εκατ. Ευρώ και 17,5% ποσοστό μεταπώλησης.

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (7/6) αναμένεται να υπάρξει συζήτηση ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, προκειμένου να μιλήσουν απευθείας και οι δύο τους να αναλύσουν όλα τα δεδομένα επί του θέματος και της τελικής πρότασης που έχει γίνει από πλευράς Ζάλτσμπουργκ. «Σήμερα ή αύριο μπορεί να έχει ληφθεί η οριστική απόφαση» σχολίαζαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Με τις πιθανότητες να είναι περισσότερες σ’ ότι αφορά την αποχώρηση του «Ντέλια» οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν προχωρημένες επαφές με μεσοεπιιθετικό.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα για τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Το θέμα του Σουαλιό Μεϊτέ, όπως έχουμε αναφέρει, έχει προχωρήσει και βρίσκεται σε καλό δρόμο. Οι «ασπρόμαυροι» τα’ χουν βρει με την Μπενφίκα στα 2 εκατ. Ευρώ (1,5 εκατ. Ευρώ συν 500.000 μπόνους) και απομένει η συμφωνία με τον Γάλλο χαφ για το τριετές συμβόλαιο που του έχει προτείνει ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» έχει συμφωνήσει με τον Στέφαν Σβαμπ για την ανανέωση ενός χρόνου και το θέμα του θα τελειώσει μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ ελάχιστες λεπτομέρειες απομένουν και με τον Τόμας Κεντζιόρα

Ο ΠΑΟΚ έχει στείλει επίσημη πρόταση στον Μπρεθγουέιτ, υπάρχει μια απόσταση στο οικονομικό, ενώ πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εσπανιόλ στη La Liga 2 στις 23 του μήνα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα