Παναθηναϊκός μεταγραφές: Συμφώνησε με την Σπέτσια για Ντραγκόφσκι λένε οι Ιταλοί

«Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με την Σπέτσια για Ντραγκόφσκι»

bet365

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός έδωσα τα χέρια με την Σπέτσια για την απόκτηση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφκσι.

Η ιταλική εφημερίδα «Il Secolo XIX» αποκάλυψε πως οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Σπέτσια για την μεταγραφή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκ είχαν αίσιο τέλος, με τους «πράσινους» να τον κάνουν τελικά δικό τους για ένα ποσό αρκετά χαμηλότερο από την ρήτρα που υπήρχε στην προηγούμενη συμφωνία.

Εκείνη σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ήταν στα 3,5 εκατ. ευρώ συν ακόμη 500 χιλ. ως μπόνους ενώ η συμφωνία που επετεύχθη τελικά αφορά ένα ποσό γύρω στα 2,2 εκατ. ευρώ μαζί ένα ποσοστό μεταπώλησης που θα κρατήσει η ιταλική ομάδα.

Κάπως έτσι η ιταλική ομάδα πέτυχε να εισπράξει κάποια χρήματα και να γλιτώσει και τον τελευταίο χρόνο του συμβόλαιό του, που είχε απολαβές ύψους 1,1 εκατ. ευρώ. Το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να έχει τριετή διάρκεια και οι ετήσιες απολαβές του να κυμαίνονται περίπου στις 900 χιλ. ευρώ ετησίως.

Ο 26χρονος Πολωνός τερματοφύλακας ήρθε στον Παναθηναϊκό στα μέσα του Γενάρη κι έπαιξε 16 φορές με την φανέλα του «τριφυλλιού» πρωταγωνιστώντας στην μεγάλη πρόρκισή του επί του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με τα τρία... match ball πέναλτι που έπιασε στην Λεωφόρο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα