ΠΑΟΚ: Ο Σουηδός Πόντους Άλμκβιστ στη λίστα του (vid)

Ο Πόντους Αλκμβιστ

bet365

Το όνομα του Σουηδού εξτρέμ της Λέτσε, Πόντους Άλμκβιστ, είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, που ψάχνεται για την ενίσχυση (και) της μεσοεπιθετικής γραμμής του.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις μεταγραφικές αναζητήσεις του, με ουκ ολίγες ανοικτές υποθέσεις αρχές Ιουνίου, καθώς ο σχεδιασμός της ομάδας τρέχει ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας και των πολλών υποχρεώσεων που έχουν μπροστά τους αυτό το καλοκαίρι οι Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει την ενίσχυση του ρόστερ με την απόκτηση (και) ενός μεσοεπιθετικού, με το όνομα του του Σουηδού εξτρέμ της Λέτσε, Πόντους Άλμκβιστ, να έρχεται στο προσκήνιο.

Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ (παίζει με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα της επίθεσης), φέτος αγωνίστηκε σε 30 ματς στη Serie A (2 γκολ, 3 ασίστ) με τη Λέτσε και σύμφωνα με πληροφορίες είναι μια περίπτωση που βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ.

O Αλμκβιστ ανήκει στη ρωσική Ροστόφ από την οποία είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Λέτσε και το συμβόλαιο του με τη ρωσική ομάδα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025.

@Photo credits: instagram.com/almqvistarn

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα