ΑΕΚ: «Οχι» σε 4 εκατομμύρια ευρώ για Ελίασον

ΑΕΚ: «Οχι» σε 4 εκατομμύρια ευρώ για Ελίασον

Newsroom
Ο Νίκλας Ελίασον της ΑΕΚ

bet365

Ομάδα του Μεξικό προσέφερε στην ΑΕΚ τέσσερα εκατομμύρια ευρώ ώστε να αποκτήσει τον Νίκλας Ελίασον, η απάντηση της Ενωσης όμως ήταν αρνητική.

Από πάρα πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ προέρχεται ο Νίκλας Ελίασον και μάλιστα μέσω των εμφανίσεών του στην Ενωση του άνοιξε και η πόρτα της Εθνικής Σουηδίας όπου και ντεμπουτάρισε πρόσφατα.

Αυτόματα είναι εύλογο να υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για χάρη του και ομάδα από το Μεξικό χτύπησε επίσημα την πόρτα των «κιτρινόμαυρων» με σκοπό να τον αποκτήσει.

Πιο συγκεκριμένα προσέφερε για χάρη του τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην Ενωση, όμως η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Η ΑΕΚ «είπε» άμεσα «όχι» στη σχετική κρούση που της έγινε για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είχε οκτώ γκολ και 12 ασίστ σε 47 εμφανίσεις του με τη φανέλα του club.

Θυμίζουμε πως ο σύλλογος έπραξε κάτι αντίστοιχο και στην περίπτωση του Ορμπελίν Πινέδα, για χάρη του οποίου επίσης υπήρξαν προτάσεις από την ίδια χώρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα