Παναθηναϊκός: Ο νέος προπονητής θα αποφασίσει για Ντραγκόφκσι και Κώτσιρα

Παναθηναϊκός: Ο νέος προπονητής θα αποφασίσει για Ντραγκόφκσι και Κώτσιρα

Kώτσιρας και Ντραγκόφσκι

bet365

H διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει προχωρήσει τις περιπτώσεις των Ντραγκόφσκι και Κώτσιρα και οι δύο υποθέσεις θα ολοκληρωθούν θετικά όταν και αν ανάψει το «πράσινο φως» ο νέος προπονητής της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, περιμένει την απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι και παράλληλα δουλεύει ακόμη μία περίπτωση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι «πράσινοι» έχουν αρκετά σημαντικό μέτωπα ανοιχτά ενόψει της νέας σεζόν και δύο από αυτά αφορούν τον Μπαρτολμιέι Ντραγκόφσκι και τον Γιάννη Κώτσιρα.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει προχωρήσει και τις δύο αυτές υποθέσεις. Είναι σε πολύ καλό επίπεδο συζητήσεων με την Σπέτσια για την αγορά του Πολωνού κίπερ ενώ και με τον Έλληνα μπακ υπάρχει σημείο επαφής για την ανανέωση του συμβολαίου του και την παραμονή του στο Κορωπί.

Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό περιμένουν το «οκ» του νέου προπονητή για να ολοκληρώσουν με θετικό τρόπο τις συζητήσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές. Αν ο νέος τεχνικός κρίνει πως χρειάζεται κίπερ ή δεξιό μπακ με διαφορετικά χαρακτηριστικά, τότε ο σύλλογος δεν θα προχωρήσει στη τελική συμφωνία και θα βγει στην αγορά για να καλύψει τα κενά που θα προκύψουν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα