ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Ο Κιντέρα Ετζούκε έρχεται στο προσκήνιο (vids)

Ο Νιγηριανός Κιντέρα Ετζούκε

bet365

To όνομα του 26χρονου Νιγηριανού εξτρέμ, Κιντέρα Ετζούκε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για την ενίσχυσή του στα «φτερά» της επίθεσης του και εκτός από την περίπτωση του Σουηδού εξτρέμ, Πόντους Αλμκβιστ, εξετάζει και τον Νιγηριανό ακραίο επιθετικό Κιντέρα Ετζούκε.

Ο 26χρονος αριστερός εξτρέμ (με δεξί πόδι) μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική έκδοσή της η «Forza», για να αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει την ενίσχυση του «ασπρόμαυρου» ρόστερ με την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού προκειμένου να προστεθεί στη σχετική λίστα μαζί με Τάισον, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ και Μουργκ.

Ο Κιντέρα Ετζούκε άρχισε την καριέρα του από τη Νορβηγική Βαλερένγκα από την οποία τον απέκτησε το 2019 η Χέρενφεν για να τον πουλήσει ένα χρόνο μετά, αντί 11,5 εκατομμυρίων Ευρώ, στην ΤΣΚΚΑ Μόσχας. Με την ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας μέτρησε 65 συμμετοχές (10 γκολ, 8 ασίστ) για να ακολουθήσει μια διετία με δανεισμούς εκμεταλλευόμενος τη διάταξη της FIFA για ξένους παίκτες που αγωνιζόντουσαν στη Ρωσία.

Αρχικά την σεζόν 2022-23 στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στη Χέρτα (21 συμ.) και την σεζόν 2023-24 στο Βέλγιο και στην Αντβέρπ, όπου είχε 39 συμμετοχές με 5 γκολ και 6 ασίστ.

@Photo credits: royalantwerpfc.be (official website)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα