Παναθηναϊκός: Όταν ο Σάρι υποκλινόταν στον Τερίμ κι εκείνος τον αποθέωνε! (vid)

Παναθηναϊκός: Όταν ο Σάρι υποκλινόταν στον Τερίμ κι εκείνος τον αποθέωνε! (vid)

Ιάσονας Θεριός
sarri_terim

bet365

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να παλεύει για το θαύμα με τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον προκάτοχο του «πράσινου» πάγκου, Φατίχ Τερίμ.

Ο Παναθηναϊκός μετά την απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ λίγο πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, εξακολουθεί τον άνθρωπο που θα τον οδηγήσει στην επόμενη ημέρα του. Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποτελεί τον διακαή πόθο του «τριφυλλιού» ενώ, παρά τις δηλώσεις του περί δυσκολίας συνέχειας της καριέρας του εκτός Ιταλίας, δεν έχει κλείσει την πόρτα στον Παναθηναϊκό και το ενδεχόμενο να διαδεχθεί τον Τερίμ δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ενδιαφέρον πάντως, έχει η εξαιρετική σχέση των δύο αντρών και ο αμοιβαίος θαυμασμός που ποτέ δεν έκρυψαν. Σάρι και Τερίμ έχουν συναντηθεί ως αντίπαλοι μόλις σε δύο παιχνίδια στην καριέρα τους, ο πρώτος στη Λάτσιο και ο δεύτερος στη Γαλατάσαραϊ στους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2021/22, όπου αμφότεροι οδήγησαν τις ομάδες τους στη φάση το νοκ-άουτ, με την Τσιμ-Μπομ να παίρνει την πρώτη θέση και τους Λατσιάλι τη δεύτερη.

Στο τελευταίο - αδιάφορο βαθμολογικά - παιχνίδι του γκρουπ, το μεταξύ τους στην Κωνσταντινούπολη, Σάρι και Τερίμ ξεδίπλωσαν την πολύ καλή τους σχέση. Αρχικά, λίγο πριν τη σέντρα ο Ιταλός κατευθύνθηκε προς τον Τούρκο και του... υποκλίθηκε επανειλημμένα, πριν τον αγκαλιάσει, με τους δυο τους να τα λένε σε εξαιρετικό κλίμα.

Ο Τερίμ δεν θα μπορούσε να μην ανταποδώσει και σε δηλώσεις του μετά το ματς αποθέωσε με τη σειρά του τον Σάρι. «Ήταν ένας πολύ δύσκολος όμιλος, αυτή η Λάτσιο είναι μια σπουδαία ομάδα. Συμπαθώ πολύ τον Σάρι και κυρίως τον θαυμάζω και τον σέβομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος.

Για την ιστορία, η Γαλατά τότε είχε νικήσει τη Λάτσιο του Σάρι 1-0 εντός έδρας και είχε πάρει τη λευκή ισοπαλία στη Ρώμη νωρίτερα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα