Παναθηναϊκός: Έκανε το ντεμπούτο του με την Κ20 της Αργεντινής ο Τιάγκο Ρομάνο

Newsroom
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2275183/fotis-ioannidis-i-thelisi-toy-panathinaikoy-astronomiko-poso-kai-o

bet365

Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ποδοσφαιρικής του ζωής μέχρι τώρα βίωσε ο 17χρονος εξτρέμ της Κ19 του Παναθηναϊκού, που «έγραψε» την πρώτη του συμμετοχή με την Κ20 της Αργεντινής.

Σπουδαία διάκριση για τον Τιάγκο Ρομάνο. Ο 17χρονος εξτρέμ της Κ19 του Παναθηναϊκού κλήθηκε πριν λίγο καιρό στην Κ20 της εθνικής Αργεντινής από τον Χαβιέρ Μασεράνο και πλέον «έγραψε» την πρώτη του συμμετοχή μαζί της.

Ο Ρομάνο έκανε το ντεμπούτο του με την Αλμπισελέστε στη φιλική νίκης της ομάδας του επί των ΗΠΑ (1-0), όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή για 25 λεπτά. «Αξέχαστη εμπειρία. Ευτυχία και χαρά να εκπροσωπώ αυτά τα χρώματα», έγραψε σε ανάρτησή του στα social media ο 17χρονος Τιάγκο.

Ο νεαρός εξτρέμ των «πρασίνων» είναι γιος του Ντιέγκο Ρομάνο που αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα για έντεκα χρόνια με τις φανέλες των Εργοτέλη, Ηρακλή, Απόλλωνα Σμύρνης, Εθνικού και Άρη Βούλας ενώ βρίσκεται ακόμα στη χώρα μας εργαζόμενος ως σκάουτ για τον «Γηραιό».

Ο Τιάγκο Ρομάνο αγωνίστηκε φέτος 22 φορές με την φανέλα του «τριφυλλιού» και σκόραρε εννέα γκολ σε 1.591 λεπτά. Οι επιδόσεις του αυτές τράβηξαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομοσπονδίας της πατρίδας του, που τον επιβράβευσαν με την κλήση του στην Κ20 της Αργεντινής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα