Ατρόμητος: Κοσέλεφ για τον «άσο»

Ατρόμητος: Κοσέλεφ για τον «άσο»

Μάκης Σταθάτος
koselev_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Αλεξέι Κοσέλεφ θα συνεχίσει στην Ελλάδα και θα κάνει το δρομολόγιο Λαμία-Περιστέρι καθώς θα συνεχίσει στον Ατρόμητο.

Μεταγραφών συνέχειας υπάρχει στον Ατρόμητο, καθώς μετά τον Καρλίτος παίκτης της ομάδας μπορεί να λογίζεται και ο Αλεξέι Κοσέλεφ.

Ο Μολδαβός πορτιέρε ήρθε τον Γενάρη του 2023 στα μέρη μας για λογαριασμό της Λαμίας, καθιερώθηκε στην πορεία κάτω από τα γκολπόστ της και πέρσι «έτρεξε» όλη τη σεζόν ως βασικός (33 ματς).

Το συμβόλαιό του έληξε με την ομάδα της Φθιώτιδας και επί της ουσίας λογίζεται ήδη για κάτοικος Περιστερίου, αφού είναι «κλεισμένος» και άμεσα θα ανακοινωθεί.

Ο ύψους 2 μέτρα διεθνής τερματοφύλακας (26 εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του) θα πάρει τη θέση του Παναγιώτη Τσιντώτα στη «δυάδα» των επί χάρτου βασικών γκολκίπερ του club καθώς δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του 31χρονου, ενώ από τον Ατρόμητο βρίσκονται σε επαφές ώστε να μείνει ο Γκαμπριέλε Μαρκετζινάνι και με τους δύο να θωρακιστούν κάτω από τα γκολπόστ.


@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα