ΠΑΟΚ στους φίλους του για τον Κωνστανέλια: «Να περάσετε καλά παιδιά! Χαρούμενο Σάββατο σε όλους!»

ΠΑΟΚ στους φίλους του για τον Κωνστανέλια: «Να περάσετε καλά παιδιά! Χαρούμενο Σάββατο σε όλους!»

Newsroom
konstantelias_eurokinisi.jpg

bet365

Ο ΠΑΟΚ έπιασε τον...παλμό της εξέδρας με αφορμή την παραμονή του Κωνσταντέλια και έστειλε το «μήνυμά» του μέσω των social media.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, αφού μετά από επικοινωνία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη αποφάσισαν από κοινού να απορριφθεί η κρούση της Σαλτσμπουργκ.

Αυτόματα ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας καθώς και η προοπτική της αυστριακής ομάδας δεν τον τρέλαινε, κάτι που σήμαινε πως το club είπε ένα μεγαλοπρεπές «όχι» στην πρόταση των 17,5 εκατομμυρίων ευρώ και 17,5% ποσοστό μεταπώλησης που του έγινε.

Η παραπάνω εξέλιξη εύλογα χαροποίησε όλους τους φίλους των πρωταθλητών και μέσω των social media ο σύλλογος... έπιασε τον παλμό του κόσμου. Ετσι ανάρτησε μία φωτογραφία του 21χρονου με λεζάντα: «Να περάσετε καλά παιδιά! Χαρούμενο Σάββατο σε όλους!».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα