ΑΕΚ μεταγραφές: Σκέψεις της Τσίβας για Πισάρο αναφέρουν οι Μεξικανοί

ΑΕΚ μεταγραφές: Σκέψεις της Τσίβας για Πισάρο αναφέρουν οι Μεξικανοί

Newsroom
«Η Τσίβας ίσως κινηθεί για Πισάρο τον Δεκέμβριο»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό, η Τσίβας είναι πιθανό να κινηθεί για τον Ροδόλφο Πισάρο τον Δεκέμβριο, όταν θα έχει δικαίωμα να μιλήσει με όποια ομάδα θελήσει.

Ο Μεξικανός δημοσιογράφος Γκαμπριέλ Ταμάγιο έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο X τονίζοντας πως έχει πληροφορίες πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ανανεώσει την συνεργασία με τον Ροδόλφο Πισάρο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί και προχώρησε κι ένα βήμα παρακάτω λέγοντας πως η Τσίβας είναι πιθανό να κινηθεί για την απόκτησή του, όχι το καλοκαίρι, αλλά τον Δεκέμβριο, όταν εκείνος θα έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, για να τον κλείσει για το επόμενο καλοκαιρι και να τον πάρει ως ελεύθερο.

Ο βασικός λόγος που γίνεται αυτό είναι για να γλιτώσει η Τσίβας κάποια χρήματα στην κίνηση αυτή, αφού ο παίκτης έχει υψηλό συμβόλαιο.

Υπενθυμίζουμε πως ο 30χρονος Μεξικανός επιθετικός μέσος πραγματοποίησε φέτος 22 συμμετοχές, κατά τις οποίες έδωσε μία ασίστ στα 725 λεπτά που αγωνίστηκε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα